Παρουσίαση Βιβλίου Για μαι Ζωή με Νόημα Γρηγόρης Βασιλειάδης

Παρουσίαση Βιβλίου Για μαι Ζωή με Νόημα Γρηγόρης Βασιλειάδης

25/1/2023, 18:00
Ο Κήπος του Μουσείου Cafe
28ης Οκτωβρίου 44, Αθήνα

Παρουσίαση Βιβλίου: "Για μια Ζωή με Νόημα"

Οι Εκδόσεις ίWrίte και ο ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής, Διδάκτωρ Ψυχολογίας, Γρηγόρης Βασιλειάδης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Για μια ζωή με νόημα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος, Θεολόγος-Συγγραφέας), η Σοφία Χατζηδημητρίου (Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια και Ιδρυτής PhotoCure), η Όλγα Νικολαϊδου (Ηθοποιός, Ψυχοθεραπεύτρια) και ο Συγγραφέας του βιβλίου.

Πότε η ζωή σου έχει νόημα κι αξία;
Έχεις συνειδητοποιήσει πως κάνεις τα πάντα μόνο και μόνο για να ξεχάσεις ποιος στ' αλήθεια είσαι;
Ξέρεις τι στ αλήθεια φοβάσαι; Τι ποθείς και πόσο πολύ το επιθυμείς; Τι ελπίζεις, και ποιες θυσίες είσαι διατεθειμένος να κάνεις για όλα όσα Θες;
Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου αυτογνωσίας μοιράζεται μαζί σου προσωπικά συμβάντα, ψυχικές επιγνώσεις, αξέχαστες αναμνήσεις κι εσωτερικά βιώματα που έμειναν μέσα του ανεξίτηλα εξαιτίας της αλήθειας που κουβαλούν στα σπλάχνα τους.
Το βιβλίο είναι γραμμένο για όσους διψάνε για την ένωσή τους με την Αλήθεια που, όχι, δεν είναι σχετική. Στις σελίδες του, γραμμένες με άμεσο και βιωματικό τρόπο, θα βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που περισσότερο απαιτούν την προσοχή της καρδιάς σου. Ερωτήματα που ξυπνάνε μέσα σου, γίνονται επιτακτικά και επίμονα όταν ο πόνος, η απώλεια και η απόγνωση δεν αφήνουν περιθώρια για μάταια ξοδέματα και σπατάλες του χρόνου που σου απομένει να ζήσεις.

'Ενα βιβλίο για την αυτογνωσία, την ψυχοθεραπεία και όσα Θες να μάθεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να ζει "Μια Ζωή με Νόημα".


Φωτογραφίες: bookia.gr