Τι λένε για εμάς!

Ένας υπέροχος άνθρωπος ο Αλέξανδρος που “ταίριαξε” με τις ανάγκες μου και με έμαθε να “ανοίγω”τις πόρτες του πόνου θαρρετά και να τον αντιμετωπίζω με τρόπο λειτουργικό και θεραπευτικό! Ευχαριστώ από καρδιάς!!!

ΜΛ

Από την πρώτη φορά που συναντησα τον Αλεξανδρο, αισθάνθηκα σαν να είναι ο άνθρωπος μου! Είναι πολύ προσιτός, δίπλα στο πρόβλημα σου και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και αισιοδοξία. Είναι ζεστός, με σεβασμό και δεν σε κρίνει. Με βοήθησε να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά και να μάθω να φροντίζω τον εαυτό μου και να τον προστατεύω από σχέσεις και καταστάσεις που είναι αρνητικές. Τον συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη σε όποιον θέλει να βγει από το αδιέξοδο και να βρει ξανά την ελπίδα.

ΝΑ

Επαγγελματίες που αγαπάνε τη δουλειά τους. Λειτουργούν ανατρεπτικά και εμβαθύνουν με ενδιαφέρον και ζήλο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θεραπευόμενοι. Προσωπικά τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΝΦ

Τόσο η Σοφία Χατζηδημητρίου όσο και ο Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος είναι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου που προσεγγίζουν τα ζητήματα ψυχικής υγείας ολιστικά. Με εξέπληξε ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητά τους.

ΜΤ

Έχω πάει σε ατομικές συνεδρίες, ομαδικές αλλά και workshops και πραγματικά νιώθω ευλογημένη που ανακάλυψα δύο ανθρώπους που νοιάζονται από καρδιάς να αφουγκραστούν τις ανάγκες και τις ευαισθησίες του κάθε ανθρώπου, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά τους συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με την αγάπη και το μεράκι σε αυτό που κάνουν.

ΣΓ

Απο την πρώτη συνάντηση, αισθάνθηκα ανακούφιση στον πόνο μου. Ένιωσα ότι θα έχω κάποιον δίπλα μου που νοιάζεται για μένα και έχει την κατάρτιση αλλά και την καρδιά να κάνει αυτό το ταξίδι ψυχικής ανάρρωσης μαζί μου. Ακόμα αναρρώνω και έχω πορεία, αλλά έχω δίπλα μου τον άνθρωπο που ξέρω ότι θα με στηρίξει μέχρι τέλους.

ΕΛ

Μια καινοτόμος, υπέροχη δουλειά από ανθρώπους με κέφι και όραμα που λειτουργεί άψογα με όλη την ομάδα και βοηθάει αποτελεσματικά στην κατανόηση και θεραπεία των ρωγμών μας με έναν τρόπο ανάλαφρο και ανακουφιστικό μέσω της φωτογραφίας. Θα συνεχίσω « φανατικά»!

ΠΖ

Όταν πρωτοπήγα για ψυχοθεραπεία, εκτός από το ότι μου φαίνονταν όλα βουνό, δεν είχα καν ξεκάθαρη εικόνα τι μου φταίει. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αισθάνθηκα μια ανακούφιση και μια αίσθηση ασφάλειας. Ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα το κουβάρι μέσα μου να ξετυλιχθεί. Έτσι κι έγινε! Τώρα πια, ξέρω πολύ καλύτερα πώς να διαχειρίζομαι τα προβλήματά μου, τι συμμετοχή έχω εγώ σε αυτά, πώς μπορώ να βελτιώσω πράγματα και καταστάσεις και σίγουρα δεν απελπίζομαι και δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε αδιέξοδο. Ήταν η καλύτερη επιλογή!

ΑΖ

Είμαι υπό την φροντίδα της Σοφίας τα τελευταία 15 χρόνια.Είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει στη ζωη μου. Πίστευα στην ψυχοθεραπεία όταν ξεκίνησα, αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι δεν είναι η επιστήμη αυτή που σε θεραπεύει αλλά η σχέση που δημιουργείς με τον θεραπευτή σου και αυτό είναι το μαγικό με τη Σοφια. Εξαιρετική επαγγελματίας, μεγαλόψυχος άνθρωπος και πάνω απ´όλα με αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήρθε μετά απο όλα αυτά τα χρόνια αφού έλαβα μέρος σε ένα απο τα πρώτα workshop της photocure με τον Αλέξανδρο. Δεν περίμενα ποτέ με ποσό παιχνιδιάρικο τρόπο θα ενεργοποιούνταν το ασυνείδητο για άλλη μια φορά. Εκεί λοιπόν που νομίζεις πως κάπως έχεις συναρμολογήσει το παζλ της ζωής σου, έρχεται μια φωτογραφία να σε βάλει στις πιο δημιουργικές σκέψεις !!Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε για την ποιότητα και την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζεις την θεραπεία σου.Με κλειστά μάτια συστήνω αυτό το υπέροχο δίδυμο.

ΑΡ

Η γνωριμία μας ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια. Και το ταξίδι μας συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και εργάζονται ακούραστα, με ενσυναίσθηση και πολλή προσοχή. Είναι αφοσιωμένοι στην ανακούφιση της ανθρώπινης ψυχής και αισθάνομαι ασφαλής μαζί τους. Η βοήθεια που έχω λάβει υπήρξε και συνεχίζει να είναι καθοριστική για τη ζωή μου και τους ευχαριστώ από καρδιάς.

ΑΝ

Έχω βοηθηθεί πάρα πολύ από την ψυχοθεραπεία μου σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου! Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω, πάλι τους ίδιους θεραπευτές θα επέλεγα! Άμεσοι, κατανοητικοί, υποστηρικτικοί, που μαζί τους νιώθεις άνετα να μοιραστείς ό,τι κι αν σε απασχολεί, γιατί ξέρεις ότι δεν θα σε κρίνουν κι ότι θα σου προσφέρουν συναισθηματικά κάποιον ορίζοντα και πρακτικά κάποιες λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν και φαίνεται με όλους τους τρόπους!

ΕΣ

Η ψυχοθεραπεία μου, που συνεχίζεται, είναι ίσως το σημαντικότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου! Εκτός από τις μεγάλες αλλαγές που έχω δει στον εαυτό μου μέσα σε αυτήν την πορεία, συνεχίζω να μαθαίνω, αλλά και να βρίσκω πάντα στήριξη. Έχω δουλέψει και με τους δύο, Σοφία και Αλέξανδρο, σε διαφορετικό θεραπευτικό πλαίσιο με τον καθένα, και μπορώ να πω ότι τους συστήνω ανεπιφύλακτα για ένα πολύπλευρο και όμορφο αυτογνωστικό ταξίδι!

ΓΠ

Κάνω ομαδική ψυχοθεραπεία με την Σοφία εδώ και τρία χρόνια. Από την αρχή ένιωσα ότι βρίσκομαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου μπορώ να μοιραστώ τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. Η Σοφία είναι μία καταρτισμένη επαγγελματίας, με στοχευμένο λόγο που νοιάζεται ουσιαστικά για την πορεία και εξέλιξη του κάθε θεραπευόμενου ξεχωριστά. Η συστηματική δουλειά μαζί της με βοήθησε καταλυτικά στο δύσκολο μονοπάτι της κατανόησης του εαυτού μου. Στα πλαίσια των workshops που διοργανώνει η Photocure γνώρισα και τον Αλέξανδρο που συστήνει μία καινοτόμο θεραπευτική μέθοδο μέσω της φωτογραφίας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσα μπορεί να αποκαλύψει η τέχνη της φωτογραφίας για την ανθρώπινη κατάσταση. Η ακριβής ψυχαναλυτική ματιά της Σοφίας συνδυάζεται δυναμικά με την καλλιτεχνική οπτική του Αλέξανδρου σε αυτές τις ψυχοθεραπευτικές συναντήσεις.

ΔΓ

Οι άνθρωποι είναι απίστευτα καταρτισμένοι σε αυτό που πρεσβεύουν, λειτουργούν με ένα τρόπο που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι απόλυτα welcome! Σε κάνουν να νιώσεις γαλήνη μέσα σου!

ΒΚ

Εξαιρετικος ανθρωπος, ασχοληθηκε μαζι μου σε βαθος, σε επαγγελματικο και ανθρωπινο επιπεδο. Με βοηθησε πραγματικά σε μια δυσκολη περιοδο της ζωης μου.

ΚΛ

Μοναδική εμπειρία με ιδιαίτερες προσεγγίσεις που δημιουργούν μια δεξαμενή σκέψεων, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση του Art therapy.

IK

Εξαιρετικοί επαγγελματίες αλλα πάνω από όλα άνθρωποι! Ότι και να πω για τη Σοφία και τον Αλέξανδρο είναι λίγο! Ειδικότερα για τον Αλέξανδρο, έχει εντυπωσιακή ικανότητα να προσεγγίζει δύσκολα θέματα μέσω των workshops του PHOTOCURE με ένα τρόπο ευχάριστο που στόχο έχει να θεραπεύσει πάντα με σεβασμό και αγάπη.

ΝΓ

Τη Σοφία τη γνώρισα το 2004 σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου. Έκανα ψυχοθεραπεία μαζί της για περισσότερα από 10 χρόνια, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Η δουλειά που έκανα μαζί της επαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ζωής μου και νιώθω πολύ τυχερή που τη γνώρισα, γι’αυτο και παραμένει πάντα για μένα σημαντική και αγαπημένη. Τον Αλέξανδρο τον γνώρισα σε ένα από τα workshops της photocure. Βρήκα το workshop εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο Αλέξανδρος με πολύ δημιουργικό τρόπο με έφερε σε επαφή με την βαθύτερη διερευνητική δύναμη που κρύβει η τέχνη της φωτογραφίας.

ΒΛ

Τους συστήνω ανεπιφύλακτα! Το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος για την φροντίδα του εαυτού του! Την Σοφία την γνώρισα πριν από 7 χρόνια και έκτoτε συνεχίζω το ψυχοθεραπευτικό μου ταξίδι μαζί της. Είναι εξαιρετική επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος όπου με σεβασμό και αγάπη βοηθάει στην θεραπεία της ψυχής. Με έχει βοηθήσει να αναγνωρίζω και να εκφράζω τα συναισθήματά μου, να κατανοώ τα τραύματα μου και να αναπτύσσω πιο υγιείς σχέσεις και συνήθειες που από τον πρώτο κιόλας μήνα της θεραπείας έφεραν ριζικές αλλαγές στη ζωή μου. Σε αυτό το μαγικό ταξίδι προστέθηκε και η καινοτόμος θεραπευτική προσέγγιση του Αλέξανδρου όπου, κατά την διάρκεια των workshops της PhotoCure και με μόνο σύμμαχο μια φωτογραφική, με λεπτότητα φωτίζει το καλά κρυμμένο ασυνείδητο που ξεπετάγεται κάθε φορά στις φωτογραφίες μας. Ανυπομονώ για τα επόμενα που θα έρθουν! Ευγνώμων που αυτοί οι δύο σπουδαίοι άνθρωποι έχουν μπει στη ζωή μου!

EA