Θεραπευτική Φωτογραφία- Workshop: Αποτυπώνοντας της έννοια της σχέσης

Θεραπευτική Φωτογραφία- Workshop: Αποτυπώνοντας της έννοια της σχέσης

1/7/2022

Workshop: "Αποτυπώνοντας την Έννοια της Σχέσης"

Στόχος του συγκεκριμένου Workshop είναι η αποτύπωση της έννοιας της 'Σχέσης', όπως ο καθένας μας την βιώνει, την φέρει μέσα του, την συμβολοποιεί, την διακρίνει στο περιβάλλον του και, τέλος, καλείται να την αποτυπώσει με τον φακό του.

Θα ξεκινήσουμε με δυο λόγια, από την Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια, Σοφία Χατζηδημητρίου, που θα μας εισάγουν στο πνεύμα και το ζητούμενο της βιωματικής εργασίας μας. Στην συνέχεια, θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας ο Σύμβουλος Θεραπευτικής Φωτογραφίας, Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος, με σειρά Φωτογραφικών πρακτικών και εκμάθησης δεξιοτήτων, ώστε να αποδώσει ο καθένας μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτό που κατ' εκείνον συμβολίζει την 'Σχέση'.

Μετά το πέρας της φωτογράφισης, στις 20.30 θα ακολουθήσει συζήτηση μιάμιση ώρας πάνω στην βιωματική εμπειρία και στο φωτογραφικό υλικό, υπό την εποπτεία της Σοφίας Χατζηδημητρίου.

Οι φωτογραφίες που θα παραχθούν μπορούν να αναρτηθούν, συνεχεία, στην ιδιωτική Ομάδα της PhotoCure, στο Facebook, όπου μπορεί να συνεχιστεί ο διάλογος, το μοίρασμα και η περίσκεψη γύρω από αυτές.


Ημερομηνία και ώρα έναρξης: Παρασκευή 1 Ιουλίου, 7μμ

Σημείο συνάντησης: Αλ.Ζαΐμη 4 & Σωκράτους, Μελίσσια, 15127

Χάρτης & Οδηγίες

Κόστος συμμετοχής: €25 / άτομο


 

Κάντε κράτηση τώρα!